Atelier digital

În vederea asigurării unei mai bune educații religioase pentru copii și tineri și, totodată, pentru susținerea orei de religie în școală, Parohia “Sf. Gheorghe” Andronache a organizat pentru elevii claselor a VII-a și a VIII-a de la Școala Gimnazială Nr. 40 o sesiune demonstrativă de realizare a unui film prin tehnica poveștilor digitale.
Atelierul, derulat în data de 18 februarie 2016, a avut ca scop susținerea procesului educațional prin crearea de noi competențe în utilizarea instrumentelor media, audio și video. Elevii au dobândit abilitatea de a edita propria poveste digitală pe teme educaționale, sub îndrumarea directă a trainerului-bibliotecar Marilena Chiriță de la Biblioteca Metropolitană București, cu expertiză în domeniul Digital Storytelling.
Activitatea se înscrie în proiectul de creație „Lăsați copiii să vină la Mine” pe care parohia îl dezvoltă în parteneriat cu Școala Gimnazială Nr. 40 și cu Biblioteca Metropolitană București, având ca scop stimularea educației prin acte creative.

[nggallery id=19]

Lasă un răspuns