Atelier de creație

Marți, 8 decembrie 2015, în biserica Sf. Gheorghe – Andronache, s-a desfășurat un atelier de creație, în colaborare cu Biblioteca Metropolitană București și cu Școala Gimnazială nr. 40.
Apropierea sărbătorii Nașterii Domnului ne-a motivat sa-i chemăm în sfânta biserică pe elevii clasei a IV-a A, coordonați de profesor pentru învățământul primar Ioana Dumitrașcu, unde, sub atenta îndrumare a doamnelor Marilena Chiriță, Cristina Deneș și Florența Ivan, au realizat decorațiuni pentru pomul de Crăciun și colaje pe hârtie cu tematică specifică sărbătorii Nașterii Domnului. Copiii sunt așteptați săptămâna viitoare să împodobească bradul cu decorațiunile pregătite și să ne colinde. La final, copiii au fost rasplătiți cu dulciuri și iconițe.
Noi, preoții slujitori de la Parohia Sf. Gheorghe Andronache, ne arătăm disponibilitatea de a continua astfel de activităti și de a promova în rândul copiilor și al tinerilor valorile credinței ortodoxe străbune, cu nădejdea că la rândul lor vor fi mărturisitori prin faptă și cuvânt ai acestora.

[nggallery id=14]

Lasă un răspuns