Expoziția „Iconari în Andronache”

Duminică, 11 decembrie 2016, după terminarea Sf. Liturghii, Biserica Sf. Gheorghe Andronache a găzduit vernisajul expoziției „Iconari în Andronache”, în cadrul căreia au fost expuse icoane pe sticlă și pe lemn, realizate de copiii care participă constant la atelierul de icoane organizat de parohia noastră sub coordonarea atentă și caldă a d-nei prof. Mirela Marin.

Credincioșii prezenți la sfânta biserică au apreciat talentul și dăruirea cu care cei 20 de copii, prezenți săptămânal la atelierul de pictură, au pictat chipurile Maicii Domnului, ale Sf. Antim Ivireanul, Sf. Nicolae sau Sf. Andrei.

Talentul, seriozitatea și dăruirea pe care copiii le-au demonstrat în cadrul atelierului de pictură le-au fost recunoscute oficial, aceștia primind în contextul menționat, câte o „Diplomă de iconar” și dulciuri.

Nici credincioșii nu au fost uitați. Copiii le-au oferit căte un dar confecționat de ei în cadrul atelierelor de creație găzduite de parohia noastră în săptămânile trecute (cutie-cadou, felicitare, îngerași din hârtie colorată). Pe lăngă acestea s-au adăugat și un ceai cald însoțit de covrigi.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”30″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Lasă un răspuns