Ne pregătim de sorcovit!

Luni, 5 decembrie 2016, 32 de elevi din cls. a IV-a B au venit la sfânta biserică, unde au participat la un atelier de creație dedicat realizării de sorcove, dat fiind faptul că se apropie momentul tradiționalului SORCOVIT.

Le-au fost alături și de această dată bibliotecarele Marilena Chiriță, Anca Ivan, Ioana Irinciuc și Gabriela Toma, de la Bibioteca Metropolitană București, cu care Parohia noastră a încheiat un parteneriat de colaborare.

Cântând colinde și urmărind atent îndrumările coordonatoarelor, copiii au reușit până la finalul activității să învețe cum se crează o sorcovă tradițională, folosind materiale simple și ușor de asamblat.

La final, talentații copii au primit mere, bomboane și câte o carte educativă din partea partenerilor noștri.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”29″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Lasă un răspuns